Image
Image
marker

Ko se znebite vseh izgovorov, pridejo rezultati.

Sem osebni fitnes trener z veljavno AFP licenco. Sem zagovornik zdravega načina življenja, kar vključuje tudi redno fizično aktivnost. Sem redni obiskovalec fitnes centrov z več kot 15 letnimi izkušnjami na področju fitnesa. Sem pristaš stalnega izobraževanja in nadgrajevanja znanja, saj se znanje na področju dvigovanja uteži nenehno dopolnjuje. Podpiram teorijo »Train smarter, not harder«. Sem zagovornik vaj z lastno težo in povečevanja funkcionalne moči.

Ker ti lahko pomagam priti do želenih in kvalitetnih rezultatov. Ker za doseganje rezultatov ni dovolj le brezglavo dvigovanje uteži. Ker so poškodbe na treningih velikokrat bolj nevarne kot se zdi. Ker se poškodbam lahko izognemo. Ker ni nikoli prepozno za nov začetek. In ker je trening lahko učinkovit in zabaven istočasno.

Seveda je! Za vse, ki si želite najbolje izkoristiti razpoložljiv čas za trening. Za vse mlade, ki se šele spoznavate s področjem fitnesa, za mlade po srcu, ki si želite izboljšati kvaliteto življenja in za vse, ki si želite nekaj več od monotone vsakodnevne aktivnosti.